Eliteprøve vinter 2019/2020

 


 


Harald smiler og er meget godt fornøyd med Ossi.
Vestfold Harehundklubb gratulerer ekvipasjen med god innsats. 

 

 

Eliteprøve i Vestfold 4-5 januar. 

 
Klubbens EP vinterprøve er avholdt og vi fikk til slutt kåret en vinner. Premielisten bevitner at det har vært to svært utfordrende dager i de Vestfoldske skoger. Såpass vanskelig at det var kun 3 av 11 hunder som jaget premie første dag og 3 av 8 hunder som jaget premie andre dag og det ble kun en elite premie på denne prøven.
Prøvens vinner med 2 EP og 286 poeng ble Finskstøver Ossi til Harald Sandbakken. Nr 2 ble Hamiltonstøver CJ-Heera til Gunnar Hartmann med 205 poeng. Denne hund var forøveri den eneste som jaget fulltid på prøven. Nr 3 ble dunker MT Stella som ledet etter første dag med det ble stang ut andre dag. Hun havnet på 195 poeng.

Prøvekomité sender en stor takk til dommere og kjentmenn som utførte en gjerning for klubben denne helgen. Stor takk til Rytis med stab på Brufosskroa for god mat og utmerket service disse dager. Takk til grunneiere og grunneierlag for lån av terrenger.

 

 

Premielisten for prøven finner du HER


Vestfold Harehundklubb ønsker å takke dyrebutikken Hund & Katt i Holmestrand for sponsing av gavepremien til denne prøven. Forøveri så bør det nevnes at denne butikk er verdt et besøk for alle med hund eller husdyr. Det er en innholdsrik butikk med alt utstyr man trenger til sin hund og til hyggelige priser. Butikken ligger på Holmestrandstoppen og har stor gratisparkering rett utenfor. Så neste gang du trenger noe til din hund, så ta turen innom denne butikken.

Du kan se butikkens hjemmeside ved å klikke HER