Vestfold Harehundklubbs Klubbmesterskap

 Klubben startet opp med klubbmesterskap i sesongen 2018 med stor suksess.

 

 

Vestfold Harehundklubbs hovedsponsor
  

Vestfold Harehundklubbs Klubbmesterskap 2019

Vestfold Harehundklubb avholdt sitt årlige klubbmesterskap for støvere og småhund 16 november. Pga dommer/terreng mangel så fikk vi ikke ut så mange som ønsket denne lørdagen. Men 5 støvere og 3 småhunder skulle kjempe om tittelen årets klubbmester. Føre var det store spørsmålet for harehundene denne dagen. Og noen terreng var det barmark mens i andre terreng så lå det 30 cm snø og enda mer falt ned prøvedagen. Bare 2 hunder av støvere fikk ut hare og jaget til premiering. RN Mikko til Torbjørn Andersen jaget fulltid og Tatra til Per Ivar Ormestad jaget til en god 2 premie. I småhundklassen så jaget både beaglen Langedals Gemini til Ingunn Tveitan og drever Akko-af-Aerko til Ole Th Nordby begge 2 x 1 rådyr. Men beaglen gikk foran i år på egenskapspoeng.

Vi gratulerer Ingunn og Torbjørn som årets klubbmestere 2019.
 

  
RN Mikko og Torbjørn Andersen                                                                        Langedals Gemini og Ingunn Tveitan

 

 


 

Resultater fra Vestfold Harehundklubbs Klubbmesterskap 2018

Vestfold Harehundklubb klubbmesterskap for støver og småhund er over og vinnere i hver klasse er kåret. Først vil vi takke alle dommere, kjentmenn/terrengeiere som gjorde dette mulig å arrangere. Det ble mange påmeldte og en stor kabal å legge for å få dette til. Men det gikk, med glans. Småhunder var spredt litt utover uken med 3 startende ekvipasjer. Klubbmester for småhund 2018 ble drever Akko-af-Aerko til Ole Th Nordby. Denne hund ble forøveri også prøvevinner for SP Vestfold. For støver så gikk Tatra til Per Ivar Ormestad helt til topps og ble klubbmester 2018.

Takk til alle deltagere som viste innestresse for klubbmesterskap og småhundprøven.   

 


Nr 2 Roger Johansen med Dd Hera og nr 1 og klubbmester Per I Ormestad med Tatra.
Klubbmester småhund. Drever: Akko-af-Aerko. Eier: Ole Th Nordby.